Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat brokolicovo-tuňákovou pomazánku | recept

Brokolice, vzdálená příbuzná květáku, je v současnosti bezpochyby respektovaným výživovým produktem, který prospívá našemu zdraví. Brokolici vařenou, zapečenou na mnoho způsobů a podob, které lichotí našim chutím a hlavně dodávají tělu tolik prospěšných vitamínů a minerálů, zná již každá rodina, a přesto se nebráníme zkoušet a ochutnat ji s jinými produktovými variacemi. Pokud někteří z vás ještě nevyzkoušeli kombinaci brokolice a tuňáka, tak se přesvědčte, jak je pomazánka brokolicovo-tuňáková chutná, na přípravu nenáročná a pohotová.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit lečo s rybím filé | recept
Lečo s rybím filé | recept. Zeleninové lečo, případně lečo s klobásou nebo uzeninou každý zná. Je to rychlé a chutné jídlo. Co ale spojit lečo s rybím…
Jak uvařit fazolkovou polévku | recept
Fazolková polévka | recept. Fazolková polévka je další z takzvaných svačinových polévek. Je velmi chutná a natolik sytá, že už další chod nepotřebujem…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.