Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat český džuveč | recept

Jak udělat český džuveč | recept

Džuveč | recept - receptů na toto původně turecké jídlo je mnoho, a právě proto se mohou od sebe hodně odlišovat. Klasikou je maso, rýže a zelenina, ale recepty jsou často poplatné ročnímu období, a tak se používá, co je k dispozici. V letním období dominují podušené papriky s rajčaty místo zeleniny a opečené brambory v kombinaci s rýží jsou důkazem toho, že není džuveč jako džuveč. Přinášíme recept na velmi chutný český džuveč, který se od turecké klasiky trochu liší.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit pikantní džuveč
Jak připravit pikantní džuveč
Jak připravit pikantní džuveč | recept na srbské rizoto. Džuveč je jídlo ze směsi rýže, zeleniny a také masa. Podle doložených historických pramenů má…
Jak připravit kantonskou rýži | recept
Jak připravit kantonskou rýži | recept
Kantonská rýže | recept. Kantonská rýže je recept uvedený v Recepturách teplých pokrmů. Uvedený výčet surovin je volně upraven pro potřeby čtyřčlenné…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.