Jak udělat chutné lečo s cuketou | recept
Lečo s cuketou | recept. Dušená zelenina, jejíž základ tvoří čerstvé papriky, rajčata, cibule a koření jsou specialitou maďarské kuchyně (lecsó– lečo), kde jsou zvyklí na poněkud ostřejší a pálivou variantu. Pokud se jim chceme přiblížit, s našimi již zmíněnými ingrediencemi si úplně vystačíme a nazývané lečo nikterak neurazíme. Při přípravě leča můžeme improvizovat a použít různé obměny surovin, v našem případě nahradíme část paprik cuketou, která obohatí tento pokrm o další minerály a vitamíny, jež obsahuje. Varianta cuketového leča je lahodný pokrm, který charakterizuje letní jídelníček. Připravte si chutné lečo s cuketou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit houbovo-zeleninové lečo | recept
Houbovo zeleninové lečo je bleskově rychlý pokrm nenáročný na přípravu. Množství jednotlivých surovin si upravte sami podle počtu strávníků. Lečo je c…
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…
Jak udělat kečup z červených paprik | recept
Kečup z červených paprik | recept. Když se řekne kečup, každý si představí hustou červenou pochutinu z rajčat. Už jste ale měli možnost ochutnat kečup…
Jak upéct vepřové maso v cibuli | recept
Jak upéct vepřové maso v cibuli | recept. Vepřové maso s cibulí je další recept na jídlo z jednoho hrnce. Minimum surovin, práce i nádo…
Jak uvařit rajčatovou omáčku na zimu | recept
Rajčatová omáčka na zimu | recept. Domácí konzervování se zase vrací do módy. Stále více lidem záleží na tom, co jí a tak jim průmyslově vyrobené konz…