Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat chutné lečo s cuketou | recept

Lečo s cuketou | recept. Dušená zelenina, jejíž základ tvoří čerstvé papriky, rajčata, cibule a koření jsou specialitou maďarské kuchyně (lecsó– lečo), kde jsou zvyklí na poněkud ostřejší a pálivou variantu. Pokud se jim chceme přiblížit, s našimi již zmíněnými ingrediencemi si úplně vystačíme a nazývané lečo nikterak neurazíme. Při přípravě leča můžeme improvizovat a použít různé obměny surovin, v našem případě nahradíme část paprik cuketou, která obohatí tento pokrm o další minerály a vitamíny, jež obsahuje. Varianta cuketového leča je lahodný pokrm, který charakterizuje letní jídelníček. Připravte si chutné lečo s cuketou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…