Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept

Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept

Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept. Domácí játrové knedlíčky z kuřecích jater jsou velmi oblíbenou zavářkou do polévky. A nezáleží ani na tom, jaký má vývar základ, jestli drůbeží nebo hovězí. Taková polévka s dobrými játrovými knedlíčky chutná výtečně a navíc je významně výživná. Jak udělat játrové knedlíčky, aby se skutečně podařily a byly chutné? Přinášíme recept na játrové knedlíčky do polévky krok za krokem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Zajímá mne jak dlouho se uvedené knedlíčky vaří?

Záleží na tom, jak velké je máte. Ale obecně je vařím cca 20 minut, pak můžete jeden vyndat, rozkrojit a uvidíte, jestli je dostatečně provařený.

Lenka P (neověřeno) | Pá, 10/02/2015 - 00:47

A jak dlouho je mam varit?

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.