Jak udělat hovězí steak - uruguayský rib-eye steak | recept
Recept na hovězí steak - uruguayský rib-eye steak. Rib-eye steak bývá označován za nejšťavnatější hovězí steak, protože plátek vysokého roštěnce je prorostlý tukem, který dává tomuto hovězímu steaku typickou chuť. Uruguayské hovězí maso je vysoce kvalitní maso, které pochází převážně z masných plemen skotu Aberdeen-Angus, Shorthorn a Hereford. Tato plemena skotu se vyznačují tím, že narozdíl od Evropy, kde převažuje ustájený chov skotu, se na rozlehlých pampách Uruguaye volně pasou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na domácí zázvorové pastilky proti kašli
Jak na domácí zázvorové pastilky proti kašli | recept na domácí pastilky. Zima, plískanice, mráz, sníh jsou klasickým znakem zimního období. Právě v t…
Jak upéct „Sacher “ cukroví | recept na vánoční cukroví
Jak upéct „Sacher “ cukroví | recept na vánoční cukroví. Dnešní cukroví je sice trošku náročnější na čas, ale složité rozhodně není. Opět jsem se nech…
Jak pracovat s přirozeně bezlepkovými moukami
Jak pracovat s přirozeně bezlepkovými moukami | návod jak se orientovat v bezlepkových druzích mouky. Ať už držíte z jakéhokoliv důvodu bezlepkov…
Jak připravit lahodnou citronádu
Jak připravit lahodnou citronádu | recept na domácí limonádu. Citronáda slouží jako úžasné osvěžení v horkých letních dnech a navíc je zcela jedn…
Jak upéct rychlo koláč z listového těsta, tvarohu a máku
Čerstvě umletý mák není dobré skladovat příliš dlouho, jelikož hořkne. V následujících řádcích je popsaná možnost, jak takový mák zužitkovat. A p…