Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat hovězí steak - uruguayský rib-eye steak | recept

Recept na hovězí steak - uruguayský rib-eye steak. Rib-eye steak bývá označován za nejšťavnatější hovězí steak, protože plátek vysokého roštěnce je prorostlý tukem, který dává tomuto hovězímu steaku typickou chuť. Uruguayské hovězí maso je vysoce kvalitní maso, které pochází převážně z masných plemen skotu Aberdeen-Angus, Shorthorn a Hereford. Tato plemena skotu se vyznačují tím, že narozdíl od Evropy, kde převažuje ustájený chov skotu, se na rozlehlých pampách Uruguaye volně pasou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct ořechový chléb | recept
Ořechový chléb | recept. Pečení domácího chleba je zábava a peče ho spousta lidí, stačí zabrousit do některých internetových diskusí. Také jste této „…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.