Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat obalovaný květák | recept

Obalovaný květák je jídlo, kvůli kterému se dost často spěchá domů. Rovněž majitelé restaurací vědí, že obalovaný květák na jídelním lístku je sázka na jistotu. Udělat obalovaný květák je poměrně „piplavá“ práce se spoustou použitého nádobí. Jak udělat obalovaný květák, aby pak nebylo třeba gruntovat celou kuchyni?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Suchanková Kristina (neověřeno) | So, 07/30/2016 - 13:03

Já mám stejný postup, ale léta květák neobalují v mouce jenom ve vajíčku a strouhance.Krtistina

Janinka (neověřeno) | St, 09/19/2018 - 22:30

Pro ulehčení práce s úklidem po obalování používám na mouku a strouhánku igelitové sáčky, obalování potom jde samo (stejný způsob používám u žampiónů) :-)

Další zajímavé články

Jak udělat smažený květák | recept
Jak udělat smažený květák | recept. Smažený květák, nové brambory a okurkový salát, to je kombinace, které na poledním menu v restauraci odolá málokdo…
Jak udělat zapečený květák | recept
Výborný recept: Zapečený květák patří k jídlům, která poskytují kuchařovi poměrně široký prostor pro kreativitu, přičemž výsledek bývá obvykle chutný.…