Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat zeleninový boršč | recept

Jak udělat zeleninový boršč | recept

Recept na zeleninový boršč s červenou řepou. Zeleninový je rychlejší, a také výrazně levnější varianta pravého ruského boršče. Přesto lze zeleninový boršč připravit tak, aby se od svého masového originálu lišil jen nepatrně – vlastně jen absencí masa. Nabízíme recept na zeleninový boršč, který není náročný – časově, finančně ani technologicky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

irena (neověřeno) | So, 09/06/2014 - 19:53

vynikající ,ani našim chlapům nevadilo že tam neni maso :-)

Daniela Cechova (neověřeno) | St, 01/13/2016 - 11:37

Výborný recept a pokud by někomu chybělo maso, asi bych tam jen vložila pár koleček klobásy, byť tam tedy správně nepatří. Ale polévka i bez masa výborná.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.