Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct celozrnnou vánočku | recept

Celozrnná vánočka je skvělou alternativou klasické tučné bábovky. Je to výborná volba pro ty, kteří chtějí mlsat zdravě. Video ukazuje recept na celozrnnou vánočku ze šesti pramenů.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat vánočku | recept
Jak udělat vánočku | recept
Jak udělat vánočku | recept. Vánočka je velmi oblíbenou součástí vánočních svátků. První zmínky pocházejí již z 16. století, ale to si ji dovolili péc…
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept. Vyzkoušela jsem upéct vánočku bez vážení přísad, jen odměřovanými čtvrtlitrovým hrnečkem. Mám ráda přesné dávko…
Jak udělat žemlovku | recept
Jak udělat žemlovku | recept
Žemlovka | recept. Žemlovka (zemlbába) je jídlo, které každý zná ze školní jídelny, kde mělo podobu rozbředlé neochucené hmoty. Alespoň v té naší jíde…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.