Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct chutný a vláčný kynutý makovník – recept

makovník

Makovník mají většinou rádi dospělí i děti. Mák patří ke zdravým surovinám a měli bychom ho do jídelníčku alespoň tu a tam zařadit. Máte-li rádi buchty, skvělé kynuté těsto, které není vůbec těžké připravit, mák a možnost ukrojit si pruh makovníku o šířce, kterou si chcete právě dopřát, pak si ho určitě upečte. Tento vám bude jistě chutnat a není na něm co zkazit.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct meruňkovou buchtu | recept
Jak upéct meruňkovou buchtu | recept
Jak upéct meruňkovou buchtu | recept. Meruňky sice nepatří ke klasické buchtové náplni, přesto však (zejména nevíme-li, co si množstvím meruněk počít)…
Jak upéct borůvkovou buchtu | recept
Jak upéct borůvkovou buchtu | recept
Jak upéct borůvkovou buchtu | recept. Borůvkové buchty jsou typickým českým letním pečivem. Borůvkové buchty se připravují jako hlavní chod letního ob…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.