Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct dýňový koláč | recept

Dýňový koláč recept. Ačkoliv dýňový koláč vzešel z americké kuchyně již dávno, u nás si získává na oblibě pomalu, ale jistě. Upečte si z dýně dýňový koláč stejně chutnající a vypadající jako v amerických domácnostech. Zažene chmury, potěší jazyk. Recept na dýňový koláč krok za krokem od šéfkuchaře Majkla. Dýňová pochoutka snadno a rychle.

Diskuze k článku

Přidat komentář

lucie (neověřeno) | Čt, 08/08/2013 - 13:55

Z vlastním přípravou těsta by to tak jednoduché nemě.Tomu já neříkam recept.Vařit s polotovary umí každý ne?

Vlasta (neověřeno) | So, 09/19/2015 - 15:00

Tak já dělá podobný koláč, pouze z jiného těsta,neb dělat doma listové těsto je doce :::::::.
Tekže : 0,70 hl mouka + 0,350máslo + 0,200cukr + 0,200 solamyl + 4ks vejce. Z uvedených surovin vytvoříme těsto a dáme na chvíli do chladna. Mezitím si připravím náplň stejně jak Majkl a i postup je stejný. Z uvedeného množství je těsto na čtvercový plech a i náplň vám vyjde.
Je opravdu moc dobrý. Když nejsou ještě zralé dýně, dávám jako náplň rozdušenou rebarboru. Na plech dám : těsto,0,500 utřeného tvarohu se žloudkem,rebarboru a ze zbytku těsta udelám navrch mřížky.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.