Jak upéct jahodovou roládu se šlehačkovou náplní?
Hospodyňky, které už zkoušely péct roládu, mnohdy nemají s těstem a zejména jeho lámavostí dobré zkušenosti. Proto se také často přípravám rolády brání. Bojí se, že jim po upečení a rolování těsto nevydrží a zlomí se. To je pak sice každá roláda chuťově v pořádku, ovšem na pohled nic moc. Vyzkoušejte roládu jahodovou a uvidíte, že dle našeho návodu se vám jistě skvěle podaří.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct piškotovou roládu Žirafí krk | recept
Žirafí krk? Piškotová roláda s pěkným vzorem, krémem a zdobená šlehačkou. Recept s obrázky pro ilustraci. Vím, že žirafa má hnědé fleky s bílým obryse…
České buchty od babičky: Kynuté buchty s tvarohem i povidly
Každý z nás jistě zná klasické české plněné buchty. Jsou tak známé, že se dokonce dostaly do pohádek. Správný Honza si nezapomene do ranečku na cesty…
Jak si upéct jarní koláč: Osvěžující recept na delikatesu
Jaro je obdobím, kdy příroda ožívá, a my se můžeme těšit na čerstvé sezónní plody. Pokud hledáte způsob, jak si užít tuto krásnou sezonu, neváhejte a…
Jak připravit domácí tiramisu bez alkoholu?
Tiramisu patří k nejoblíbenějším dezertům, které si můžeme objednat v restauracích. Stejně tak si je můžeme koupit v cukrárně a přinést…
Jak upéct nadýchanou bublaninu s mraženým ovocem?
Je duben a spousta z nás má v mrazáku stále drobné ovoce z loňské sezony. Ať už vám na zahrádce uzrál černý či červený rybíz, angrešt n…