Jak upéct jahodovou roládu se šlehačkovou náplní?
Hospodyňky, které už zkoušely péct roládu, mnohdy nemají s těstem a zejména jeho lámavostí dobré zkušenosti. Proto se také často přípravám rolády brání. Bojí se, že jim po upečení a rolování těsto nevydrží a zlomí se. To je pak sice každá roláda chuťově v pořádku, ovšem na pohled nic moc. Vyzkoušejte roládu jahodovou a uvidíte, že dle našeho návodu se vám jistě skvěle podaří.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct piškotovou roládu Žirafí krk | recept
Žirafí krk? Piškotová roláda s pěkným vzorem, krémem a zdobená šlehačkou. Recept s obrázky pro ilustraci. Vím, že žirafa má hnědé fleky s bílým obryse…
Jak na výborné ovocné knedlíky hotové „šup, šup“?
Je spousta způsobů, jak si můžeme usnadnit vaření. K těm velmi oblíbeným patří používání papiňáků, robotů, pekáren nebo třeba instantních surovin…
Jak na jahodové muffiny ke Dni otců: sladká radost přímo z pece
Jahody jsou symbolem léta – sladké, šťavnaté a plné chuti, která se právě teď nejvíc vyzná. Právě jejich sezóna je ideální čas upéct něco speciálního,…
Jak na Míša tvarohový dort se sezónním ovocem, třeba jahodami či malinami?
Všeobecně patří Míša řezy k velmi oblíbeným a stejně oblíbený je také Míša dort. Je svěží, relativně snadný, suroviny na něj běžně najdeme v…
Jaké je tajemství dokonalé domácí zmrzliny? Stačí pár surovin a ten správný postup
Léto a zmrzlina patří k sobě. Dokonce i ti, kteří ji obvykle nejedí, si s horkými dny u vody nebo doma na terase pár kopečků smetanového kré…