Jak upéct listový koláč se zelím a vinnou klobásou
Vinná klobása v zimním období hraje v mnoha rodinách prim. A správně, však právě nyní je její sezona. Navíc nápadů na zpracování je nespočet. Od osmahnuté na pánvi v podobě typických šneků, pečené v troubě či připravené na pivě až po slaný koláč. A právě koláč je opravdu velká chuťovka. Však jen pomyslete na kombinaci listového těsta, kysaného zelí a vinné klobásy a chutě se Vám musí jen sbíhat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit zdravý špagetový koláč | recept
Zdravý špagetový koláč | recept. Zbyly Vám špagety a nevíte, co s nimi? Zkuste si připravit zdravý špagetový koláč podle našeho receptu. Špagetov…
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept. Recept na netradiční úpravu bílé vinné klobásy pochází z polské kuchyně. P…
Jak upéct zeleninový quiche (koláč) se sýrem | recept
Zeleninový quiche (koláč) | recept. V tomto ročním období je dostatek čerstvé zeleniny a tak ji co nejčastěji zařazujeme do jídelníčku. Zeleninu je ne…
Jak upéct slaný koláč z listového těsta s lososem a bylinkovým pestem | recept
Slaný koláč z listového těsta s lososem a bylinkovým pestem | recept. Listové těsto je všestranně použitelné a využijete jej nejen pro pečení sladkých…
Jak na slaný koláč s mangoldem, vejci a ricottou | recept
Slaný koláč s mangoldem | recept. Slaný koláč, neboli Torta pasqualina, pochází z Itálie, konkrétně z oblasti Ligurie, a jeho historie sahá až do 16.…