Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct mazanec v domácí pekárně | recept

Upečeme si mazanec v domácí pekárně. Mazanec z domácí pekárny má dobrou chuť, oblíbený je jako snídaně pro děti, oproti mazanci z plechu je jiný pouze jeho tvar a trošičku i odlišná chuť. Místo kulatého „bochníku“ vám domácí pekárna vyrobí mazanec, který je hranatý. Využijte to ke zpestření velikonočního stolu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Jak upéct velikonoční mazanec
Dozlatova vypečený, posypaný mandlemi a uvnitř báječně žluťoučký. Přesně tak by měl vypadat správně upečený mazanec. Základem je dobrý recept a správn…
Jak upéct špaldový mazanec | recept
Špaldový mazanec | recept. Špaldový mazanec je zdravější alternativou klasického mazance z bílé pšeničné mouky. Pokud použijete obyčejnou hladkou špal…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.