Jak upéct rebarborový štrúdl | recept
Ženy z chotěbořské farnosti odvážně představují recept na výborný domácí rebarborový štrúdl. Ten patří, jak se dozvíte ve videoreceptu, mezi dětmi k těm nejoblíbenějším štrúdlům vůbec. I přestože si upečeme štrúdl z rebarbory, můžeme do něj přidat jablíčka, aby štrúdl byl dvojí chuti. Štrúdl plněný pouhou rebarborou je totiž kyselejší, jablka chuť domácího štrúdlu vylepší. Začneme těstem na štrúdl a pak jej rozdělíme na dvě půlky. Celý recept na výtečný rebarborový štrúdl si pusťte ve videu. Dobrou chuť!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Jsou z toho 3 nohavice !!!
Další zajímavé články
Jak upéct rebarborovo-jahodové řezy s kokosovou krustou | recept
Rebarborovo-jahodové řezy s kokosovou krustou | recept. Podle tohoto receptu si připravíte velice chutné řezy, vhodné k nedělní kávě nebo pro vítanou…
Jak upéct jogurtový koláč s rebarborou | recept
Jak upéct jogurtový koláč s rebarborou | recept. Rebarbora je rostlina s mohutnými listy a jedlými řapíky. Rebarbora se doporučuje konzumovat přibližn…
Jak udělat domácí fondánové bonbony | recept
Jak udělat domácí fondánové bonbony | recept. Nabídnout svým blízkým čokoládové bonbony vlastní výroby, tak to tu ještě nebylo. Čerstvé domácí bo…
Jak upéct zdravější tvarohovou vánočku | recept
Zdravější tvarohová vánočka | recept. Vánoce se kvapem blíží, a pokud se chcete včas naučit splétat vánočku, určitě začněte co nejdřív. Pro tréni…
Jak udělat kávová zrna | recept
Kávová zrna | recept. Kávové zrno je můj oblíbený zákusek. Vyzkoušela jsem mnoho receptů na jeho domácí přípravu a stále to nebylo ono, takové jako v…
Vypadá velice dobře, ale já jsem diabetik, tak na mě je moc tučný.Já dělám raději kynutý bez kynutí, dává se péct do studené trouby a než se trouba nahřeje,tak štrůdl nakyne. je to rychlé a velice dobré! Recept : 450g hl. mouka(já používám špaldovou), 1 droždí, 2PL cukru, 2vejce, trochu mléka (vody), 150g tuku (oleje). Ihned se dělá a dává se do studené trouby a potom se zapne. Dobrou chut' !!!