Jak upéct rychlou a výbornou bublaninu s černým rybízem
Klasickou bublaninu známe všichni. Tahle je trochu jiná v tom, že ji posypeme nejen ovocem, ale také posypkou. Tu uděláte naprosto jednoduše ze surovin, z nichž budete připravovat těsto, jen po odebrání drobenky přidáte další suroviny.
Tato bublanina je ale jedinečná i svou chutí. Těsto je totiž sladké a černý rybíz trošku kyselý, hutný, typický svou vůní i chutí. Celek je ale naprosto delikátní a uvidíte, že si tuhle bublaninu připravíte opakovaně a možná i s dalšími kusy jiného ovoce, třeba s rybízem červeným.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vláčnou kakaovou bublaninu s meruňkami a tvarohem | recept
Jak upéct vláčnou kakaovou bublaninu s meruňkami a tvarohem | recept. Tato krásně barevná bublanina z litého kakaového těsta protknutého ochucený…
Jak upéct kefírovou bublaninu s mandlovo-makovou žmolenkou | recept
Jak upéct kefírovou bublaninu s mandlovo-makovou žmolenkou | recept. Úžasně vláčné i příjemně svěží kefírové těsto zasypané kousky sladkého ovoce a k…
Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem
Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem | recept. Recept na bublaninu se hodí vždy, nejen v sezoně čerstvého ovoce. Můžete ji totiž snadno připravit i z…
Jak upéct nadýchanou bublaninu s mraženým ovocem?
Je duben a spousta z nás má v mrazáku stále drobné ovoce z loňské sezony. Ať už vám na zahrádce uzrál černý či červený rybíz, angrešt n…
Jak upéct třešňovou bublaninu s mandlemi | recept i pro diabetiky
Třešňová bublanina s mandlemi | recept i pro diabetiky. Když se řeknou třešně, představíte si léto, koupání, prázdniny a bublaninu. Třešně letos dozrá…