Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct rychlou a výbornou bublaninu s černým rybízem

Klasickou bublaninu známe všichni. Tahle je trochu jiná v tom, že ji posypeme nejen ovocem, ale také posypkou. Tu uděláte naprosto jednoduše ze surovin, z nichž budete připravovat těsto, jen po odebrání drobenky přidáte další suroviny.

Tato bublanina je ale jedinečná i svou chutí. Těsto je totiž sladké a černý rybíz trošku kyselý, hutný, typický svou vůní i chutí. Celek je ale naprosto delikátní a uvidíte, že si tuhle bublaninu připravíte opakovaně a možná i s dalšími kusy jiného ovoce, třeba s rybízem červeným.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem
Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem
Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem | recept. Recept na bublaninu se hodí vždy, nejen v sezoně čerstvého ovoce. Můžete ji totiž snadno připravit i z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.