Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct tresku se smetanou a stročky | recept s houbami

 Jak upéct tresku se smetanou a stročky | recept s houbami

 Jak upéct tresku se smetanou a stročky | recept s houbami. Letošní rok s příjemnými teplotami a dostatkem vláhy je příznivý pro růst hub. V našem kraji se opět po několika letech v lesích objevila zajímavá houba s dekadentním vzhledem - Stroček trubkovitý. Stroček je výborná jedlá houba, která v čerstvém stavu chutná nejlépe ve smetanové omáčce nebo opečená na slanině. Bezkonkurenční je sušený, kdy se rozvine jeho plná chuť a při vaření intenzivní vůně. Doporučuji vyzkoušet následující kombinaci s rybím masem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.