Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct tvarohovo-povidlový makovec z jedné mísy | bleskově rychlý recept

Jak upéct tvarohovo-povidlový makovec z jedné mísy | bleskově rychlý recept

Žádné mazání, žádné zdobení, jen prosté smíchání máku, tvarohu a povidel. Tato silná trojice spolu prolnutá a v jedné míse promíchaná s několika dalšími základními surovinami, je zárukou toho bezkonkurenčně nejlepšího makovce z nespočtu jeho možných variací. Tvarohovo-povidlový makovec podle dnešního návodu je bleskově rychlý a vystačíte si jen s jednou miskou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak bez mouky upéct šťavnatý makovec
Jak bez mouky upéct šťavnatý makovec
V těstě obyčejný, bez mouky pečený a pouze cukrem zdobený. Tedy zcela jednoduchý, přitom však oslnivý a mimořádně šťavnatý makovec, který tím, že…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.