Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct tyčky se zelím a česnekem | recept

Jak upéct tyčky se zelím a česnekem | recept

Tyčky se zelím a česnekem | recept. Po tyčinkách podle tohoto receptu se u nás jen zapráší. Jsou opravdu vynikající. Hodí se k pohoštění mezi přáteli nebo v rámci rodiny, mají příliš výrazné aroma. Pozor si při konzumaci musejí dát osoby s citlivým zažíváním, nemuselo by jim být dobře z kombinace základních ingrediencí. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct pravé hospodské tyčky | recept
Jak upéct pravé hospodské tyčky | recept
Pravé hospodské tyčky | recept. Následující recept na hospodské tyčky pamětníky překvapí. Tyčinky podle tohoto předpisu jsou chutí téměř totožné s „to…
Jak připravit Boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.