Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct velikonoční nádivku | recept

21. Květen 2012

Velikonoční nádivka recept. Naučte se upéct velikonoční nádivku podle šéfkuchaře restaurace Na Pekárně Václava Friče. Na velikonoční nádivku budete potřebovat pokrájené rohlíky, máslo, čerstvé kopřivy, vejce, sůl, pepř a trochu mléka. A nezapomeňte kousek uzeného. Jak příprava velikonoční nádivky vypadá? Začneme tím, že si rozpustíme máslo, uzený bok nakrájíme na kostky, přidáme do mísy s nakrájenými rohlíky, opepříme, osolíme. Lehce pokrájené kopřivy přidáme do mísy, zalijeme mlékem. Oddělíme bílky a žloutky vajec, žloutky vhodíme na máslo, zalijeme mlékem. Směs smícháme s nakrájenými ingredicencemiv míse, ještě bílek a můžeme začít s pečením.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct kuře s kopřivovou nádivkou
Kuře s kopřivovou nádivkou | recept. Kuře s nádivkou z kopřiv je typické jarní jídlo. Jeho přípravu si předem naplánujte, budete potřebovat mladé výho…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.