Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct velikonoční nádivku | recept

Velikonoční nádivka recept. Naučte se upéct velikonoční nádivku podle šéfkuchaře restaurace Na Pekárně Václava Friče. Na velikonoční nádivku budete potřebovat pokrájené rohlíky, máslo, čerstvé kopřivy, vejce, sůl, pepř a trochu mléka. A nezapomeňte kousek uzeného. Jak příprava velikonoční nádivky vypadá? Začneme tím, že si rozpustíme máslo, uzený bok nakrájíme na kostky, přidáme do mísy s nakrájenými rohlíky, opepříme, osolíme. Lehce pokrájené kopřivy přidáme do mísy, zalijeme mlékem. Oddělíme bílky a žloutky vajec, žloutky vhodíme na máslo, zalijeme mlékem. Směs smícháme s nakrájenými ingredicencemiv míse, ještě bílek a můžeme začít s pečením.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct kuře s kopřivovou nádivkou
Kuře s kopřivovou nádivkou | recept. Kuře s nádivkou z kopřiv je typické jarní jídlo. Jeho přípravu si předem naplánujte, budete potřebovat mladé výho…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.