Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct vláčný bramborový chlebíček s podmáslím | recept

Jak upéct vláčný bramborový chlebíček s podmáslím | recept

Jak upéct vláčný bramborový chlebíček s podmáslím | recept. Na povrchu je křupavý a uvnitř tak krásně vláčný. Přesně takový chlebíček upečete s pomocí brambor, vloček a podmáslí. Nápadité spojení, které zajistí jak zmiňovanou vláčnost, tak zajímavou strukturu a neotřelou chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct domácí pivní chléb | recept
Jak upéct domácí pivní chléb | recept
Pivní chléb | recept. Chléb patří mezi základní potraviny, které nakupuje každý. V obchodech regály přetékají množstvím druhů a tvarů. Dávno neplatí,…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.