Jak na vídeňskou cibuli | recept
21. Únor 2021
Vídeňská cibule – jedná se o tenké cibulové kroužky, které jsou obalené v mouce, mleté sladké paprice a následně se smaží. Výsledkem jsou zlatavé a křupavé cibulové kroužky, které báječně chutnají a náramně se hodí k masovým pokrmům, k různým omáčkám, do hot dogů a podobně. Podrobný postup, jak připravit vídeňskou cibuli, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Kuchyně Lidlu.
Další zajímavé články
Jak na křupavé smažené cibulové kroužky | recept
Smažené cibulové kroužky | recept. Smažené cibulové kroužky jsou levné, rychle připravené a velmi chutné. Hodí se k bramborové kaši a spolu se salátem…
Jak připravit šulánky s perníkovou omáčkou ze švestkových povidel | recept
Jak připravit šulánky s perníkovou omáčkou ze švestkových povidel | recept. Šišky, škubánky či šulánky. Tolik oblíbené, tradiční a české. Jednoduché,…
Jak připravit Sečuánský grilovaný lilek | recept
Jak připravit Sečuánský grilovaný lilek | recept. Kousky dozlatova ogrilovaného lilku potřené pikantní, lehce zkaramelizovanou a jemně nasládlou marin…
Jak usmažit kosmatice z akátových květů
Kosmatice jsou smažená květenství černého bezu nebo akátu v těstíčku. Známější je užití černého bezu, ale akát je nadýchanější, jemnější a nemá bezovo…
Jak udělat fritátové kopřivové nudle do polévky | recept
Fritátové kopřivové nudle | recept. Kopřiva má široké využití v jarním jídelníčku. Je bohatá na minerální látky – vápník, hořčík, železo, fosfor. Krom…
Diskuze k videu