Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na vídeňskou cibuli | recept

21. Únor 2021

Vídeňská cibule – jedná se o tenké cibulové kroužky, které jsou obalené v mouce, mleté sladké paprice a následně se smaží. Výsledkem jsou zlatavé a křupavé cibulové kroužky, které báječně chutnají a náramně se hodí k masovým pokrmům, k různým omáčkám, do hot dogů a podobně. Podrobný postup, jak připravit vídeňskou cibuli, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Kuchyně Lidlu.

Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak usmažit kosmatice z akátových květů
Kosmatice jsou smažená květenství černého bezu nebo akátu v těstíčku. Známější je užití černého bezu, ale akát je nadýchanější, jemnější a nemá bezovo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.