Jak na vídeňskou cibuli | recept
21. Únor 2021
Vídeňská cibule – jedná se o tenké cibulové kroužky, které jsou obalené v mouce, mleté sladké paprice a následně se smaží. Výsledkem jsou zlatavé a křupavé cibulové kroužky, které báječně chutnají a náramně se hodí k masovým pokrmům, k různým omáčkám, do hot dogů a podobně. Podrobný postup, jak připravit vídeňskou cibuli, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Kuchyně Lidlu.
Další zajímavé články
Jak na křupavé smažené cibulové kroužky | recept
Smažené cibulové kroužky | recept. Smažené cibulové kroužky jsou levné, rychle připravené a velmi chutné. Hodí se k bramborové kaši a spolu se salátem…
Jak na zapečené celerové mističky se sýrem | recept
Zapečené celerové mističky se sýrem | recept. Zapečený celer je skvělou alternativou ke klasickým zapečeným paprikám. Pečení celeru zjemní chuť a záro…
Jak uvařit těstoviny, aby i rozený Ital smekl klobouk | rady a tipy do kuchyně
„Těstoviny vložte do vroucí osolené vody, zamíchejte a vařte dle času uvedeného na obale“ – tak zní návod na sáčku s těstovinami. Celkem jasné a…
Jak umíchat tatarák z červené řepy | recept na zeleninovou specialitu
Tatarák z červené řepy je zjevným důkazem, že i na bezmasé verzi této oblíbené speciality si lze pochutnat. Zvláště pak, pokud je příjemně naslád…
Jak připravit salát z vařené kořenové zeleniny a šťavnatých jablek | recept
Jak připravit salát z vařené kořenové zeleniny a šťavnatých jablek | recept. Jedinečný salát z jemné, příjemně aromatické a lehce nasládlé kořeno…
Diskuze k videu