Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct zdravější koláč s letními jablky a tvarohem

Jak upéct zdravější koláč s letními jablky a tvarohem

Jak upéct zdravější koláč s letními jablky a tvarohem. Letní jablka vynikají svou šťavnatostí a zejména nakyslou chutí, kterou můžete využít třeba při přípravě sladkých pokrmů a moučníků. Zkuste si upéct zdravější koláč s letními jablky a tvarohem podle následujícího receptu. Mimo sezónu lze použít jakákoliv jablka, pokud by však byla příliš sladká, je vhodné doplnit je citronovou šťávou, aby moučník získal výraznější chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

babi Věra (neověřeno) | St, 08/19/2020 - 13:33

Mohu doporučit, skvělý koláč. Pokud máte hodně šťavnatá jablka, tak je trochu "vyždímejte". Po vychladnutí během chvíle nebyl. Rodina si velmi pochutnala. Babi Věra

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.