Přejít k hlavnímu obsahu

Jak usmažit řízky v chlebovém těstíčku s pivem | recept

Jak usmažit řízky v chlebovém těstíčku s pivem | recept

Jak usmažit řízky v chlebovém těstíčku s pivem | recept. Někdy se stane, že vám zbyde a ztvrdne chléb. Na strouhanku se moc nehodí, ale na zahušťování omáček je výborný, proto se vyplatí mít trochu strouhaného chleba v zásobě. Objevila jsem nedávno starý recept z nějaké soutěže vystřižený z novin (bohužel, nevím nic bližšího) na obalovaný řízek v chlebovém těstíčku. Zaujal mě a tak jsem svoji „železnou zásobu“ chlebové strouhanky využila jinak, než obvykle. Řízek se podařil a chutnal skvěle, a tak jsem návod sepsala i pro vás. Chcete-li, můžete řízky v těstíčku ze strouhaného chleba vyzkoušet.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.