Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit francouzskou cibulačku | recept

18. Duben 2012

Francouzská cibulačka recept. Uděláme skvělou cibulačku tak, jak ji připravují ve francouzských restauracích a domácnostech. A základem francouzské cibulačky je bílá a červená cibule. Tu si nakrájíme na půlkolečka. Cibuli restujeme, přidáme bobkový list, snítky tymiánu. A do francouzské cibulačky patří také bílé víno. Recept na francouzskou cibulačku naleznete ve videu. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat bešamelovou omáčku | recept
Jak udělat bešamelovou omáčku | recept. Bešamel je světlá základní omáčka. Jde o tradiční specialitu především francouzské kuchyně. Tvoří základ mnoha…
Jak uvařit výbornou cibulačku | recept
Cibulačka | recept. Cibulačka je velmi oblíbená a známá polévka. V některých restauracích však stále neumí připravit dobrou poctivou cibulačku a nabíz…
Jak uvařit polévku cibulačku | recept
Cibulačka | recept. Cibule je odedávna známá jako zdraví prospěšná rostlina. Obsahuje řadu látek důležitých pro lidský organismus. Má schopnost potlač…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.