Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit francouzskou cibulačku | recept

18. Duben 2012

Francouzská cibulačka recept. Uděláme skvělou cibulačku tak, jak ji připravují ve francouzských restauracích a domácnostech. A základem francouzské cibulačky je bílá a červená cibule. Tu si nakrájíme na půlkolečka. Cibuli restujeme, přidáme bobkový list, snítky tymiánu. A do francouzské cibulačky patří také bílé víno. Recept na francouzskou cibulačku naleznete ve videu. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat bešamelovou omáčku | recept
Jak udělat bešamelovou omáčku | recept. Bešamel je světlá základní omáčka. Jde o tradiční specialitu především francouzské kuchyně. Tvoří základ mnoha…
Jak uvařit výbornou cibulačku | recept
Cibulačka | recept. Cibulačka je velmi oblíbená a známá polévka. V některých restauracích však stále neumí připravit dobrou poctivou cibulačku a nabíz…
Jak udělat francouzský toust | recept
Pod pojmem francouzský toust si lidé představují kde co, ale vždy jde o nějakou úpravu opékaného pečiva. Tím může být prostý konzumní chléb, speciální…
Jak uvařit cibulovou polévku | recept
Cibulová polévka | trochu jiný recept. Předpisů na cibulovou polévku francouzského nebo španělského typu (se sýrem, nebo zapečenou či s toasty) koluje…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.