Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit kari s hráškem s rýží a bylinkami | recept

Jak uvařit kari s hráškem s rýží a bylinkami | recept

Toto jednoduché jídlo patří s železnou pravidelností mezi mé celoroční večeře. Navíc je bezmasé, což jistě ocení nejen vegetariáni. Vedle rýže je pak potřeba hrášek, mimo sezónu použijte mražený, ale nyní v těchto měsících si dopřejte ten čerstvý, je nejlepší. Dále je podstatnou složkou pórek, který v pokrmu skvěle křupe a dodá mu na lehké štiplavosti. Hlavním nositelem chuti je v následujícím receptu koření kari, které je velice výrazné a krásně obarví ostatní suroviny. Před dokončením je pokrm zjemněn smetanou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.