Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit lečo s rybím filé | recept

Jak uvařit lečo s rybím filé | recept

Lečo s rybím filé | recept. Zeleninové lečo, případně lečo s klobásou nebo uzeninou každý zná. Je to rychlé a chutné jídlo. Co ale spojit lečo s rybím masem? Překvapivě jednoduchý recept a skvělý výsledek. Zkuste sami. Množství záleží na připravovaných porcích. Na jednu osobu se počítá 1 porce (100 g ) filé, 1 paprikový lusk, 1 rajče, ¼ větší cibule a 1–2 vejce. Rybí maso může být z tresky, hejka i vykostěných sladkovodních ryb. Lečo nejlépe připravujte na přepuštěném másle nebo řepkovém oleji.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit dýňové chilli | recept
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporuč…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.