Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit petrželový krém s bryndzou | recept

Jak uvařit petrželový krém s bryndzou | recept

Jak uvařit petrželový krém s bryndzou | recept. Kořenová zelenina je skvělá i jako polévkový krém. Pokud navíc použijete jako základ petržel, získáte lehce nasládlou a zdravou polévku. Uvařte si petrželový krém podle následujícího receptu. Jde o velice jednoduché jídlo, které zasytí a přitom je lehce stravitelné. Díky bryndze polévku zjemníte a zároveň ji dodáte zajímavou výraznou chuť. Polévka je hotová rychle, během 20 minut tak máte jídlo na stole.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.