Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit polévku z hlívy ústřičné, řapíkatého celeru a pórku | recept

Houbu hlívu ústřičnou snad není potřeba z hlediska léčebných účinků popisovat. Hlíva je výborná surovina pro kuchyňské zpracování do polévek a omáček, dobře chutná i konzervovaná v nálevech. Tentokrát si podle blogerky Lu uvaříme z hlívy ústřičné výbornou polévku. Recept ve videu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Martynka (neověřeno) | Ne, 04/26/2015 - 20:22

...dneska jsem si koupila hlívu, poprvé v životě, a teprve potom hledala recept. A jsem ráda, že jsem narazila na tento s řapíkatým celerem a rovnou ho vyzkoušela. Chuť jsem si vůbec nedokázala představit, ale je opravdu lahodná, no prostě skvělá a ocenila jsem i absenci mouky. Moc moc díky za tip na novou fantastickou polévku...

Další zajímavé články

Jak připravit čokoládové krokety
Jak připravit čokoládové krokety | recept na čokoládové jednohubky. Čokoládové krokety sice nepatří mezi nejzdravější a nejlehčí dezerty, zkuste si je…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.