Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit rajskou omáčku z čerstvých rajčat | recept

Jak uvařit rajskou omáčku z čerstvých rajčat | recept

Rajská omáčka z čerstvých rajčat | recept. Rajská omáčka patří mezi nejoblíbenější jídla v české kuchyni. Najdete ji na jídelničku všech stupňů škol, v restauracích i závodních jídelnách. Většinou se při její přípravě používá rajský protlak, v horším případě kečup. Nejlepší omáčku ale získáte z čerstvých, hodně zralých až přezrálých rajčat. I zde platí heslo o tisíci lidech a tisíci chutí, proto berte následující recept jako orientační a dochuťte si omáčku podle svého. Někdo ji má raději sladší, někdo kyselejší a jiný přidává třeba kuličky nového koření. Postup zůstává stále stejný.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct pizzu z polenty | recept
Jak upéct pizzu z polenty | recept
Jak upéct pizzu z polenty | recept. Polenta je kaše připravená z kukuřičné mouky nebo krupice rozmíchané ve vodě. Podává se jako samostatný…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.