Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit sedmikráskovou polévku | recept

27. Září 2014

Kuchyňské použití sedmikrásek do salátů a jako odvar je už všeobecně známé. Polévka ze sedmikrásek sice není typickým kuchyňským produktem, při držení redukční diety si sedmikráska ale také najde své uplatnění. Přichystejte si misku květů sedmikrásek, nakládané houby a cuketu a můžete se pustit do její přípravy.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat bramborový nákyp | recept
Jak udělat bramborový nákyp | recept. Recept na bramborový nákyp se sýrem s plísní na povrchu a majoránkou. Jednoduché a levné jídlo z brambor, nenáro…
Jak na dýni v kuchyni | recepty
Recepty z dýně – dýně hokaido recepty. Dýně je na našich talířích velmi opomíjenou zeleninou. A je to škoda, protože její příprava je nenáročná a duži…
Jak zpracovat úrodu dýně Hokkaidó
Dýně Hokkaidó patří mezi velmi oblíbené odrůdy dýně, neboť má jednak všestranné využití v kuchyni, ale také měkkou slupku, která se nemusí loupat…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.