Jak uvařit sedmikráskovou polévku | recept
27. Září 2014
Kuchyňské použití sedmikrásek do salátů a jako odvar je už všeobecně známé. Polévka ze sedmikrásek sice není typickým kuchyňským produktem, při držení redukční diety si sedmikráska ale také najde své uplatnění. Přichystejte si misku květů sedmikrásek, nakládané houby a cuketu a můžete se pustit do její přípravy.
Další zajímavé články
Jak připravit krůtí maso s opečenými brambory | recept
Jak připravit krůtí maso s opečenými brambory | recept. Plátek krůtího masa opékáme s brambory na pánvi na másle. Příprava pokrmu je velice jednoduchá…
Jak udělat bramborový nákyp | recept
Jak udělat bramborový nákyp | recept. Recept na bramborový nákyp se sýrem s plísní na povrchu a majoránkou. Jednoduché a levné jídlo z brambor, nenáro…
Jak na dýni v kuchyni | recepty
Recepty z dýně – dýně hokaido recepty. Dýně je na našich talířích velmi opomíjenou zeleninou. A je to škoda, protože její příprava je nenáročná a duži…
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Jak připravit nepečený oříškovo-čokoládový srnčí hřbet
Jak připravit nepečený oříškovo-čokoládový srnčí hřbet | recept na nepečený srnčí hřbet. Excelentní laskomina, která by se dala výstižně shrnout touto…
Diskuze k videu