Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit svíčkovou zdravěji | recept

Jak uvařit svíčkovou zdravěji | recept. Svíčková omáčka je v podstatě pouze rozmixovaná kořenová zelenina s trochou smetany. Omáčka nepotřebuje ani gram mouky. Maso je krásně měkké, chuť je naprosto luxusní, také díky vyškvařenému špeku. Tato svíčková rozhodně stojí za vyzkoušení, rozdíl od té tradiční nerozeznáte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Janka (neověřeno) | So, 01/11/2020 - 12:18

NIKDY jsme nedávali do svíčkové mouku, nedej bože zaprazku. Stačila rozmixovaná a procezena zeleninova stava a šlehačka.

Zuzana (neověřeno) | So, 01/11/2020 - 18:00

Vždyť to je klasická svíčková. Jenom bez mouky. O nic jiného se neliší.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.