Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit svíčkovou zdravěji | recept

Jak uvařit svíčkovou zdravěji | recept. Svíčková omáčka je v podstatě pouze rozmixovaná kořenová zelenina s trochou smetany. Omáčka nepotřebuje ani gram mouky. Maso je krásně měkké, chuť je naprosto luxusní, také díky vyškvařenému špeku. Tato svíčková rozhodně stojí za vyzkoušení, rozdíl od té tradiční nerozeznáte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Kakaová roláda | recept. Rolády jsou jedním z mnoha oblíbených zákusků, které si rádi dopřejeme u dobrého čaje nebo kávy. Spolu s bábovkou a buchtou n…
Mramorová bábovka | recept. Bábovky patří, spolu s dalšími buchtami a cukrářskými výrobky, ke každé nedělní návštěvě. V jiných dnech zase představují…
Tříbarevný koláč | recept. Tříbarevný koláč je vlastně takovým retrem v pečení. Ale určitě to neznamená, že je zastaralý a neodpovídá dnešnímu vkusu.…