Jak vaří knedlíky ve světě? Příprava napříč hranicemi a chutěmi
Nejrůznějších druhů knedlíků není po světě zrovna málo, téměř každý národ je má rár trochu jinak – u nás s omáčkami nebo se zelím, více na východ plněné masem, na západ naopak více na sladko. Naopak v Asii, tam se nejčastěji dělají v páře a plněné slanou, masovou nebo dokonce sladkou či pálivou směsí. Všude je možné najít různé chutě a kombinace. Podívejme se, jaké je možné si doma připravit knedlíky v jejich plněné verzi a přitom si užívat her přes Azurslot spolu s lahodným obědem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat bleskové švestkové knedlíky | recept
Jak udělat bleskové švestkové knedlíky | recept. Obsypané švestkové stromy slibují opravdu velkou úrodu. Snad každý dostane v téhle chvíli chuť na báj…
Jak vysadit "ze zbytků" ovoce a zeleninu přímo do květináče
Ne vždy je nutné vyrazit do zahradnictví a hledat sazenice nebo semena pro vysázení jak zeleniny, tak ovoce. Celou řadu totiž má člověk přímo doma a z…
Jak na korejskou kuchyni? Pěstujte bylinky a zeleninu pro korejská jídla
Korejská kosmetika není jediným zázračným faktorem z této nám vzdálené země jihovýchodní Asie, která si získává své mezinárodní uznání. Kromě tolik ob…
Jak si nejlépe vychutnat svatomartinskou husu
S příchodem listopadu se k nám každoročně vrací stará dobrá tradice – pečená husa na svatého Martina. Tento zvyk má své kořeny hluboko v minulosti a j…
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…