Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vaří knedlíky ve světě? Příprava napříč hranicemi a chutěmi

Nejrůznějších druhů knedlíků není po světě zrovna málo, téměř každý národ je má rár trochu jinak – u nás s omáčkami nebo se zelím, více na východ plněné masem, na západ naopak více na sladko. Naopak v Asii, tam se nejčastěji dělají v páře a plněné slanou, masovou nebo dokonce sladkou či pálivou směsí. Všude je možné najít různé chutě a kombinace. Podívejme se, jaké je možné si doma připravit knedlíky v jejich plněné verzi a přitom si užívat her přes Azurslot spolu s lahodným obědem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.