Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vyrobit domácí kečup za studena | raw food recept

Bez přidaného cukru, chemických přísad a plísní, za studena vyrobený domácí kečup z rajčat. I takhle může vypadat skvělý domácí kečup. K výrobě kečupu bez vaření stačí předem namočená rajčata, nejlépe z vlastní zahrádky, půlka malé cibule, dvě lžíce citrónové šťávy, kousek cukety, sůl, pepř, lžíce agávového sirupu, olej a směs důkladně rozmixovat v mixéru. Domácí kečup vyráběný zastudena je hotový. "Raw" Kečup lze samozřejmě dochutit podle vlastní chuti.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.