Jak využít rybíz trochu netradičně? Udělejte si rybízový ocet či omáčku k masu
Také patříte ke šťastlivcům, kteří mají na zahradě nebo na chalupě pár keříků červeného rybízu? Pak vám jistě teď dozrává a je nejvyšší čas začít jej zpracovávat. I když je teď právě deštivo, věřme, že nepopraská, nesezobou ho ptáci a my si z něj připravíme nejen marmeládu, ale i něco zajímavého. Co jste možná zatím nedělali a mohli byste zkusit? Nechte se inspirovat na některou z těchto rybízových delikates.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na marinády pro pravé chlapy: 3 recepty na pořádné grilování
Den otců se blíží a není nic lepšího než ho oslavit pořádnou grilovačkou. A protože většina mužů ráda sahá po mase s pořádnou chutí, připravili jsme p…
Jak na rychlé, snadné a levné dobroty pro děti na Mezinárodní den dětí
Uvažujte nad tím, čím potěšíte a překvapíte své děti, když přijde 1. červen? Můžete jim vyrobit během chvilky nanuky, ovšem je nutné na ně myslet s…
Jak připravit chuťovky na Silvestra – nápady na jednohubky
Při rozličných společenských příležitostech je zvykem nabízet různě kombinovaná a zdobená sousta tzv. chuťovky nebo jednohubky. Závěr roku je jako stv…
Jak ozdobit chlebíčky | recepty studené kuchyně
Jak ozdobit chlebíčky | recepty studené kuchyně. Ke každé oslavě neodmyslitelně patří česká klasika – chlebíčky. Tenké šikmé plátky bílé či celozrnné…
Jak udělat salát Polír (neapolský) | retro recept
Neapolský salát má ostrou více či méně pálivou chuť. Je ochucen zálivkou s rajským protlakem nebo kečupem. V západních Čechách se s ním můžete setkat…