Jak využít zbylou bramborovou kaši | recept
Zbyla vám od oběda bramborová kaše? V tomto videu najdete zajímavý recept na to, jak právě zbylou kaši využít k přípravě jiného chutného jídla. Jmenuje se Pastýřův koláč a je to zajímavá kombinace kaše a zeleninové omáčky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit nepečený oříškovo-čokoládový srnčí hřbet
Jak připravit nepečený oříškovo-čokoládový srnčí hřbet | recept na nepečený srnčí hřbet. Excelentní laskomina, která by se dala výstižně shrnout touto…
Jak uvařit lepenici
Jak uvařit lepenici | recept na šťouchané brambory se zelím. Lepenice aneb šťouchané brambory s kysaným zelím. Pokrm, který ocenily jak generace…
Jak usmažit houby májovky v bramborovém těstíčku
Začíná, alespoň pro nás houbaře, veselejší část roku. Začínají růst první houby a tak vycházka v přírodě často bývá s bonusem ve formě nalezených hub.…
Jak připravit tekutý houbový výtažek | recept
Tekutý houbový výtažek | recept. Houbový výtažek (redukce) je mnohem lepší než houbové koření. Dodá pokrmům silnou chuť čerstvých hub,…
Jak usmažit telecí řízek v sýrovém těstíčku | recept
Telecí řízek v sýrovém těstíčku | recept. Telecí maso má velmi jemnou chuť, obsahuje málo tuku a je lehce stravitelné. To ovšem neplatí pro úpravu pop…