Přejít k hlavnímu obsahu

Jak z jemného těsta a dvou nádivek upéct jednoduchý třívrstvý zákusek

Jak z jemného těsta a dvou nádivek upéct jednoduchý třívrstvý zákusek

Pouze tři jednoduché vrstvy stačí k upečení tohoto skvostného, barevně sladěného třívrstvého zákusku. Tedy zákusku z jemného těsta v první vrstvě a dvou vláčně jemných nádivek v druhé a třetí vrstvě. Kombinace pudinkově vláčné makové nádivky a jemně vyšlehané vaječné nádivky je v souznění s jemným těstem opravdu skvostným, jednoduše upečeným a barevně sladěných třívrstvým zákuskem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.