Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zapéct cannelloni s ricottou a tuňákem | recept

Jak zapéct cannelloni s ricottou a tuňákem

Cannelloni s ricottou a tuňákem | recept. Už dávno neplatí, že se těstoviny v našem jídelníčku objevují jen jako příloha k rajské omáčce (kolínka) nebo jako obligátní šunkofleky. V obchodech je záplava druhů všech možných těstovin rozličných tvarů a složení. Věděli jste, že údajně existuje 400 druhů těstovin? Opravdu čtyři sta, není to překlep. Těstovinová jídla se stala oblíbenou součástí jídelníčku v mnoha rodinách. Dnes můžete vyzkoušet recept, který pochází z italské kuchyně.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.