Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zavařit jablka na štrúdl | recept

Jak zavařit jablka na štrúdl

Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do stravy zařadit zejména tuzemské druhy ovoce a zeleniny, na které je náš organismus nejlépe zvyklý. Sice jsou dnes jablka k sehnání během celého roku, přesto jsou však nejlepší ty z vlastní zahrady. Nastrouhaná jablka můžete snadno zavařit a usnadnit si v budoucnu práci při pečení štrúdlu nebo jiného jablečného moučníku. Postup naleznete v následujícím článku.

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.