Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zavařit jádra vlašských ořechů a ochránit je před vlhkostí a plísní

zavařené vlašské ořechy

Vlašské ořechy jsou nejen chutné, ale i velmi zdravé – obsahují omega-3 mastné kyseliny, vitamíny a minerály. Pokud máte větší úrodu, rozhodně se vyplatí je správně uchovat. Jen tak nezhořknou, nezačnou plesnivět a zůstanou chutné i po delší době. Jednou z nejspolehlivějších metod je zavaření jader do sklenic, které prodlouží jejich trvanlivost a zároveň je ochrání před vlhkostí i škůdci.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zpracovat vlašské ořechy | tipy
Jak zpracovat vlašské ořechy | tipy
Jak zpracovat vlašské ořechy | tipy. Vlašské ořechy jsou cenným zdrojem zdraví prospěšných látek. Pokud si nevíte rady s uskladněním či uchováním vlaš…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.