Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zdravě zahušťovat

Jak zdravě zahušťovat

Jak zdravě zahušťovat | rady a tipy. Pokud se snažíte zdravě vařit a upravit svou hmotnost, typická česká kuchyně plná mouky není ideálním řešením. Existují metody, jak zahušťovat i bez mouky tak aby pokrm byl lahodný a zdravý. Ale pozor na náhrady klasické bílé mouky, jako je bezlepková mouka, ovesné vločky apod. Proč? Čtěte dál.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zdravě solit
Jak zdravě solit
Sůl kamenná nebo mořská? S jódem nebo bez? Kolik a jak? Sůl, neboli chlorid sodný (NaCl), je pevnou součástí naší stravy a vyvstává u ní spousta otáze…
Jak na zdravou snídani | slané varianty
Jak na zdravou snídani | slané varianty
Jak na zdravou snídani | slané varianty. Jste zvyklí snídat stále dokola ovesnou kaši nebo chléb se šunkou? V tomto článku přinášíme tipy na zdra…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.