Přejít k hlavnímu obsahu

Jak ze třtinové melasy upéct úžasně křupavé sušenky ke kávě | recept

Jak ze třtinové melasy upéct úžasně křupavé sušenky ke kávě | recept

Jak ze třtinové melasy upéct úžasně křupavé sušenky ke kávě | recept. Tyto božsky křehké sušenky obohacené o hořko-sladkou melasu jsou nesmírně voňavým, kouzelně zlatavým a lahodně sladkým křupáním k silné černé kávě. Výrazně karamelový akcent samotné melasy, navíc ještě umocněný třtinovým cukrem, je totiž v souznění s aromatickým hřejivým kořením opravdu dechberoucím spojením, které nenápadnou sušenku přemění ve skvost.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.