Přejít k hlavnímu obsahu

Maso s pečeným patizonem: Podzimní dobrota plná chuti

Patizon je často opomíjená, přesto velmi chutná a variabilní zelenina. Svým vzhledem připomíná létající talíř, ale v kuchyni dokáže doslova přistát jako hvězda talíře. Má jemnou, lehce oříškovou chuť, nízký obsah kalorií a skvěle se doplňuje s masem – ať už s kuřecím, vepřovým nebo hovězím. Vyzkoušejte jednoduchý a přitom výborný recept na maso s pečeným patizonem, ideální pro sychravé podzimní dny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat kuře à la bažant | recept
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak udělat kuře Marengo | recept
Jak udělat kuře Marengo | recept
Recept na kuře Marengo. Kuře Marengo patří do klasického fondu světové kuchyně. Najdeme je na jídelníčku většiny hotelových restaurací a v receptářích…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.