Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se přihlásit do pořadu Jak se staví sen | postup

Jak se přihlásit do pořadu Jak se staví sen | postup

Jak se přihlásit do pořadu Jak se staví sen | postup. Přihláška do pořadu Jak se staví sen? Také jste milovníci televizních pořadů, které jsou zaměřené na rekonstrukci bytu? Jeden z nich u nás vysílá televize Prima a nese název Jak se staví sen. Mnoho lidí při sledování pořadu Jak se staví sen určitě zatoužilo po tom, aby se zkušený tým návrhářů a architektů postaral i o jejich byt a ten perfektně zrekonstruoval a zvelebil. Tento sen však nemusí být nedosažitelný, jelikož stačí pouze vyplnit přihlášku na jeden z castingů, které tato televize pravidelně vypisuje. Formulář najdete na stránkách televize a přihlásit se musíte tam, nikoliv zde v diskusi.

1

Prvním krokem je samozřejmě vyplnění přihlášky do pořadu Jak se staví sen na internetových stránkách televize Prima, které jsou www.iPrima.cz.

2

Cesta k přihlášce do pořadu Jak se staví sen je poměrně jednoduchá: na výše uvedené internetové adrese vyberte možnost „Pořady“, zde vyperte písmeno „J“ a v seznamu pořadů vysílaných na této televizní stanici začínající právě tímto písmenem vyhledejte pořad Jak se staví sen. Poté již stačí kliknout na název tohoto pořadu a otevře se vám webová stránka, která je celá věnována tomuto programu. Zde lze nalézt právě i potřebnou přihlášku.

3

V dané přihlášce do pořadu Jak se staví sen je nejenom nutné uvést informace o vaší osobě a o vašem bytě, ale samozřejmě i důvody, proč se chcete přihlásit a proč by měl celý tým přijet právě za vámi. Vše je nutné doplnit také několika fotografiemi, a to jak celé nemovitosti, tak i místnosti, kterou chcete změnit. To vše by měli doplnit i fotografie vaší rodiny.

4

Jakmile formulář vyplníte a odešlete, nezbývá vám již nic jiného, než čekat na to, zda právě vaši rodinu pozvou na casting. Vše většinou závisí nejenom na vzhledu vašeho bytu, ale i na vaší originalitě.

5

Pravdou je, že dle informací na webu TV Prima jsou upřednostňovány hlavně větší rodiny. Pokud však toto nesplňujete, určitě to není žádnou překážkou pro podání vaší přihlášky do pořadu.

6

Budete-li pozváni na casting na pořad Jak se staví sen TV Prima a tím úspěšně projdete a budete vybráni do samotného pořadu, máte vyhráno.

7

Pak se již stačí pouze domluvit se štábem na natáčecích dnech a pořad Jak se staví sen se bude odehrávat právě ve vašem domě či bytě, díky čemuž se dočkáte vytoužené rekonstrukce.

Tipy

Přihlášku do pořadu Jak se staví sen naleznete na webu iPrima.cz

Autor: chorche
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.