Přejít k hlavnímu obsahu

Jak bez mouky upéct šťavnatý makovec

Jak bez mouky upéct šťavnatý makovec

V těstě obyčejný, bez mouky pečený a pouze cukrem zdobený. Tedy zcela jednoduchý, přitom však oslnivý a mimořádně šťavnatý makovec, který tím, že je bez mouky pečený, je o to víc makový. Ke všemu navíc šlehanými bílky provzdušněný, a proto tak šťavnatý.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct zdravý makovec | recept
Jak upéct zdravý makovec | recept
Zdravý makovec | recept. Mák nejen skvěle chutná, je také plný vápníku a dalších látek nezbytných pro dobrý stav lidského organismu. Následující řádky…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.