Jak dát salátu zelenou? Poradíme vám! | rady a tipy
Jak dát salátu zelenou? Tedy patřičnou svěžest, čerstvost a křupavost? Protože jedině v této podobě docílíte mísy plné vitamínů, jež zaujme a bude chtěna, ba přímo vyžadována. Následující řádky, kde vám poradíme, vás k cíli dovedou. A to jednoduchými pravidly, které vás s určitostí nenechají projet na červenou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
 Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
 Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…
 Jak na Nový rok připravit čočkový salát z vajíček a zeleniny
 Majonézou nezatížený, plný zdravé čočky a zeleniny, tedy salát na Nový rok zcela dokonalý.  Pouze vajíčky propojené spojení čočky a zeleniny zaji…
 Jak se vyznat v zelených listových salátech – 3. díl | rady a tipy
 Posledním dílem této série jsou  listové saláty, které jsou na trhu nejčastěji a na pěstování jsou nejméně náročné. 
 Jak se vyznat v zelených listových salátech – 2. díl | rady a tipy
 Ve druhém díle série o zelených listových salátech se zaměříme na méně početnou skupinu salátů, a to na saláty chuťově velice výrazné, respektive…
 Jak se vyznat v zelených listových salátech – 1. díl | rady a tipy
Zelených listových salátů je na trhu doslova nepřeberné množství a je velice obtížné se v jednotlivých druzích zdravé zeleniny vyznat. Nevíme, j…



