Přejít k hlavnímu obsahu

Jak grilovat krůtí ocásky s parmezánem ve slanině | recept

Krůtí ocásky s parmezánem grilované v anglické slanině. Šéfkuchař David Navrátil ukazuje, jak upravit krůtí maso pro naše nejmenší. Co budeme k tomu potřebovat? Krůtí prso, ne krůtí stehno, které je hodně šlachovité. Anglickou slaninu můžeme zaměnit za parmskou šunku. Krůtí maso zbavíme přebytečných blan a nakrájíme jej na ocásky. Nebudeme je před grilováním solit, David Navrátil ve video receptu vysvětluje proč. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…