Přejít k hlavnímu obsahu

Jak grilovat krůtí ocásky s parmezánem ve slanině | recept

Krůtí ocásky s parmezánem grilované v anglické slanině. Šéfkuchař David Navrátil ukazuje, jak upravit krůtí maso pro naše nejmenší. Co budeme k tomu potřebovat? Krůtí prso, ne krůtí stehno, které je hodně šlachovité. Anglickou slaninu můžeme zaměnit za parmskou šunku. Krůtí maso zbavíme přebytečných blan a nakrájíme jej na ocásky. Nebudeme je před grilováním solit, David Navrátil ve video receptu vysvětluje proč. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.