Co je potřeba

Na 2 porce:
7 uvařených brambor
1 plátek krůtího masa
1 lžička tymiánu
1 lžíce másla
sůl

1

Brambory uvařte ve slupce nejlépe den předem, protože se na pánvi pak na druhý den lépe opékají než ty čerstvé.

2

Po oloupání slupek brambory nakrájejte na kolečka.

3

Krůtí maso omyjte a nakrájejte na kostičky.

4

V hluboké pánvi s nepřilnavým povrchem rozpusťte máslo a bramborová kolečka zlehka opékejte nejprve samostatně, přibližně po 10 minutách přidejte na kostičky nakrájené krůtí maso a přidejte tymián.

5

Nakonec osolte a opékejte krůtí maso spolu s brambory zhruba dalších 10 minut.

Autorská práva ZDE

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
4
Average: 4 (3 votes)