Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na čištění sporáku | rady

Jak na čištění sporáku | rady. Připečená mastnota od jídla na sporáku je nevzhledná, tmavá, rezavá a odpuzující. I když kamna po každém vaření omyjeme a čas od času tomu věnujeme důkladnější pozornost, drhneme a drhneme, kýžený výsledek to není. To, co se připeklo, prostě vyčistit jen tak nejde. A že jsme toho vyzkoušeli už dost. Zkuste to třeba tímhle. Jde to vážně dobře.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak vyčistit měděné nádobí | rady
Jak vyčistit měděné nádobí | rady. Měděné nádobí, to je skvost a zaslouží si, aby bylo o něj řádně pečováno. Možná jste na jeho čištění vyzkoušeli led…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.