Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na jemný a chuťově zajímavý slaný koláč s růžičkovou kapustou a sýrem

slaný koláč

Růžičková kapusta není jen přílohou k masu – v této sezonní zelenině se skrývá plno chuti, která vynikne, když ji zapečete v lahodném slaném koláči. Tento recept potěší všechny, kdo milují kombinaci zeleniny, sýra a křehkého těsta. Výborně se hodí jako lehký oběd, večeře nebo pohoštění pro návštěvu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.